Skocz do zawartości

[Przeceny] Do kiedy?

Kudlaty01

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Po raz kolejny mam pytanko;]]

Nastała zima ceny w sklepach dawno poszły w dół. Czy to tylko do końca roku w związku z wyprzedażą towaru czy przeceny utrzymają się do wiosny ?? Jest to dla mnie bardzo ważne,na przecenach można dużo zaoszczędzić tu i tam jakiś lepszy modle kupić ;]]

Napisano

Raczej już większych przecen nie będzie, ale możesz poczekać do największej "depresji" cenowej na przełomie stycznia i lutego. Potem ceny już będą raczej tylko rosnąć.

Napisano

Z reguły wyprzedaże związane są z pozbywaniem się starego towaru, więc jeśli wszystko się sprzeda to wyprzedaż się kończy. Problem polega na tym że największe okazję nie trwają zbyt długo :confused:

Jak masz coś ciekawego na oku to bierz od razu, póki jest dostępne.

Napisano

To podejdź do sklepu i zagadaj, biorąc tyle części na zniżkę możesz liczyć w każdej części sezonu. Jak mi nie chcą spuścić ceny to robię tak, że mówię że kupie u nich pod warunkiem że mi to zamontują za free :confused:

Napisano

To raczej jest normalne przy kupowaniu większej ilości;] Ale jakby do tego doszły "sezonowe"obniżki : :confused:

Wcześniej skontaktuję się z nimi co do terminu, części itp więc luzik;]

Napisano

Właśnie raczej nie, bo chyba wolę hurtem 3/4roweru na raz wymienić i raczej zrobię to w Białymstoku(montaż,porady na miejscu...)

Hm, czemu w Białymstoku ? W Suwałkach masz co najmniej jeden fachowy i nieźle wyposażony sklep.

Napisano

ja bym powiedział że Suwałki nie za bardzo mają dobry sklep a przynajmniej serwis już wolę mój Augustowski jest miło z dobrym serwisem (najciekawsze że serwisant z Suwałk:P) a i co do cen myślę że dostaniesz miły rabat jak przeznaczysz trochę środków zł. a oni będą mieli na miejscu to co ci trzeba a mają sporo:)

Napisano

Nie korzystałem więc się nie wypowiadam. Co do Suwałk jak dla mnie zdecydowanie najlepszy to:

"Raman" Sklep Rowerowy Andrzej Radzewicz

Kontakt

ul. Pułaskiego 30 e, Suwałki, tel. 87 5670446

Łącznie z serwisem.

Napisano

Hmm skoczę,zobaczę w Ramanie nie byłem.;] Szczerze to nawet o nim nie słyszałem...

Co do reszty sklepów w Suwałkach nie będę się wypowiadał, a w szczególności co do ich asortymentu....

Aczkolwiek 2 serwisantów jest nawet,nawet...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...