Skocz do zawartości

[rower z allegro] Czy się opłaca ?

mtbikeer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Planuję zakup MTB na nowy sezon, czy taki rower http://allegro.pl/bulls-na-xtr-xt-dt-240s-slr-kcnc-slx-wsc-jak-nowy-i1313218953.html

opłaca się za tą kasę, około 4300zł ? Wyliczyłem, że za nowe części trzeba dać około 7300zł(takie kasy nie mam :icon_wink: ) Jedyną słabą częścią jest amortyzator a tak to reszta jak dla mnie wystarczająca. Zastanawiam się czy dać te 4300zł czy lepiej za tą kasę kupić nowy rower?

za wszystkie sugestie dziękuję,

pozdr

• Mod Team
Napisano

Dolicz 800 - 1000 zł na dobry widelec, a potem popatrz jakie nowe rowery mógłbyś kupić za te pieniądze. Osobiście chyba wybrałbym nowy na odrobinę gorszym osprzęcie.

Napisano

Ja bym go bral, najpewniej nic lepszego nie dostaniesz ;)

Osprzęt nawet fajny, ale rama i amor porażka. Takiej kasy jak jest teraz (4500zł) to bym w życiu za ten rower nie dał:)

Poza tym jak dla mnie to ten rower raczej 1000km nie ma, wystarczy popatrzeć dokładnie na blaty w korbie.

Napisano

Poza tym jak dla mnie to ten rower raczej 1000km nie ma, wystarczy popatrzeć dokładnie na blaty w korbie.

Dokładnie. I jak dla mnie to dyskwalifikuje tego sprzedawcę. Kupić sprzęt od kogoś kto bezczelnie wciska taki kit? Nigdy w życiu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...