patrykp84 Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 Witam! Znajomy zaoferował mi w luźnej rozmowie o rowerach swojego trekkinga z wyposażeniem dodatkowym za 1000zł. Jako że jesteśmy na wyjeździe poza Polską jego żona zrobiła zdjęcia telefonem komórkowym (buehehehe)i wysłała na maila. Wspomniany kolega nie jest pewien dokładnie osprzętu i wielkości ramy - mówi że na deore a rama 19' (mam 185cm wzrostu i chyba będzie za mała, jak myślicie?) - a zdjęcia są marnej jakości (jak widać ). Podobno to jest jakiś Kross, po napisie na ramie (React) szukałem go na necie i za cholerę nie mogę znaleźć. Jeżeli ktoś z tych "super" zdjęć zorientuje się co to za sprzęt będę się cieszył No i w ogóle co myślicie o takim rowerku za 1000zł (wraz ze wszystkim co na nim zamontowane)? A oto i zdjęcia: cdn.. Problem z edycją i ogólnie dodaniem zdjęć. A oto i zdjęcia: Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc! Patryk PS. Podobno kupił nowe opony niedawno do niego Autora za 130 zł sztuka:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.