Waler Napisano 14 Września 2010 Napisano 14 Września 2010 Witam, Jestem szczesliwym posiadaczem Mbike evo w ktorym jest w/w amortyzator. Z racji tego ze poprzedni temat o Rebie jest strasznien zasyfiony, postanowilem zalozyc nowy. Szukam pomocy odnosnie regulacji, nigdy nie mialem w swoim posiadaniu amortyzatora tej klasy. Slyszalem ze sa 2 komory : negatywna i pozytywna, jednak nie wiem ktora to ktora i za co odpowiada Jezeli jest ktos w stanie mi to klarownie wyjasnic dac pare wskazowek - bede zobowiazany. Pzdr.
Waler Napisano 14 Września 2010 Autor Napisano 14 Września 2010 65-69 kg, SAG juz sobie ustawie ale nie mam pojecia o co chodzi z tymi komorami ^^
wojtekkrakow Napisano 14 Września 2010 Napisano 14 Września 2010 37 stron o ustawieniu Reby. http://www.forumrowerowe.org/topic/28734-amortyzatorrock-shox-reba-dostrojenie/ Miłej lektury. Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: Temat przerabiany 100 razy Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.