enussss Napisano 19 Sierpnia 2010 Napisano 19 Sierpnia 2010 Witam dzis na treningu wywrotka przez kiere i dolne golenie przy zaczepie na kola polamane... jako iz amor kupywalem uzywke na allegro to apragonu brak. chodzi o to by wyslac ten amor na gwarancje i potrzebuje paragon albo fakture vat zeby go przyjeli, oczywiscie dla takiej osoby jestem w stanie odpalic jakas sumke...
Miecho87 Napisano 19 Sierpnia 2010 Napisano 19 Sierpnia 2010 Pomijam legalność i inne kwestie, ale czy czytałeś gwarancję i masz pewność, że obejmuje ona takie coś? Bo jakoś w to wątpię. Pomijam już, że albo miałeś naprawdę konkretną tą glebę albo ten wideł nie jest za dużo wart, bo jeszcze nie widziałem urwanych haków przy takiej sytuacji w amorze lepszym niż niskobudżetowe RST.
enussss Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Napisano 19 Sierpnia 2010 paragon oczywiscie po zwrocie z naprawy odsylam z powrotem. CZy to legalne? nie wiem... gwarancja raczej to obejmuje bo wlasnie w magurach jest to znane, nawet durin z ktoregos roku zostal wycofany na serwis i zastapiany innym durinem
dervan Napisano 19 Sierpnia 2010 Napisano 19 Sierpnia 2010 A ten od którego go kupiłeś? Nie próbowałeś się skontaktować?
enussss Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Napisano 19 Sierpnia 2010 probowalem, dodzwonilem paragon wyslal wraz z rama do kogos innego i dzis bedzie do niego dzwonic i sie dowiadywac co i jak
dervan Napisano 19 Sierpnia 2010 Napisano 19 Sierpnia 2010 Poza tym, skoro i tak dziadostwo to jest to może jakieś inne golenie Ci się uda dopasować?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.