ttomii88 Napisano 18 Sierpnia 2010 Napisano 18 Sierpnia 2010 Witam, Skladam wlasnie oldschoolowy rowerek enduro /Fr, mam okazje zakupic za 350zl marzocchi junior T rocznik 2000, amortyzaotr wyglada rewelacyjnie naprawde bylem zdziwiony, ze 10 letni widelec moze byc w takim stanie. Osobiscie nie mialem z nim wczesniej do czynienia dlatego pytam na forum. Czy ktos mial stycznosc z tym amortyzatorem? Czy jest wart swojej ceny? Wszelkie opinie beda dla mnie bardzo przydatne. pozdrawiam.
Artursx1 Napisano 18 Sierpnia 2010 Napisano 18 Sierpnia 2010 http://www.mtbr.com/cat/older-categories-bikes/front-shock/marzocchi/jr-t-00/PRD_353734_120crx.aspx widziałem 2001 , nie najgorszy widelec , cena za jaką masz dobra . Szkoda tylko że jest na oś 9mm pewnie .Amortyzator ma tłumiki ssv , czyli najprostsze marzocchi . Pracują średnio , na ostrzejszych trasach "otępiają się " , ale na wybieranie dropów czy dablów są całkiem spoko . Masz foto tego juniora ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.