Skocz do zawartości

[suport]Jak dopasować suport do ramy

kamilos5671

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, dziś kupilem rame Bikeland GTX Sprinter 26. Chciałbym do neigo dopasować korbe i suport. Czy ktoś by mógł mi podać jakaś korbę i suport kupic.

Daje tez zdjęcie jak wyglada rower.Długość mufy to 73mm. Mój wzrost wynosi 165cm(podalem aby dobrac odpowiednią korbe) Proszę o szybką odpowiedz.

post-127249-1281976972,92_thumb.jpg

Napisano

Nie wiem, nie widzę, żebyś jakąś maksymalną podał... To jak jeździsz, gdzie, co będziesz z tym rowerem robił też mam z fusów wywróżyć?

Swoją drogą to zakup tej ramy był słabym pomysłem.

Napisano

No to już lepsze FC-M442 i do tego suport w zależności od wersji. Zmieści się w budżecie, a jest lepsze niż to 191 rodem z marketu.

Kolega do mnie napisał na gadu gadu i spytał czy przedstawiona korba bedzie pasować.

Odparłem ze tak bo bedzie pasować, jednak kolega poprosil o odpowiedz na forum, wiec odpowiedzialem a potem dopiero przeczytalem ze 150zl. Coś jakby kombinuje kolega chyba, cos tu nie gra :icon_wink: Nie wiem czy ta kupil ale gdybym wiedzial ze przeznacza takie pieniadze zaproponowal bym cos lepszego lecz propozycja nie moja, a ja tylko pomoglem czy bedzie pasowac. Propozycja była kolegi, nie moja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...