skce Napisano 16 Sierpnia 2010 Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam Wszystkich, powiedzcie mi,bo znacie się znacznie lepiej niż ja,który jestem zielony. Czy opłaca się kupić amortyzator Duro 130mm z 2007 roku za 100zł? Lagi górne (tak to się chyba nazywa) są znacznie wytarte,więc raczej nie był używany rekreacyjnie Był serwisowany. Proszę o konkretne odpowiedzi,z góry dziękuję.
Lollex Napisano 16 Sierpnia 2010 Napisano 16 Sierpnia 2010 To że są wytarte to nie znaczy ze był katowany, chyba ze sa wytarte od gory po sam dół. To normalna sprawa, ze sie wycieraja, jak stan wmiare to sie opłaca bo cena okazyjna.
Artursx1 Napisano 16 Sierpnia 2010 Napisano 16 Sierpnia 2010 Duro 2007 jeśli się nie mylę ma jeszcze okrągłą podkowę która pękała częściej niż te z kwadratową . Z wytartą powierzchnią amortyzator się troszkę zacina i prędzej siadają uszczelki ( moje duto właśnie dlatego padło ) . Ja ten amortyzator kupiłem za 45 zł od dobrego kumpla , myślę że cena 100 zł za ten widelec to za dużo , 70 zł jest w granicy opłacalności .
skce Napisano 16 Sierpnia 2010 Autor Napisano 16 Sierpnia 2010 Dzięki śliczne za odpowiedzi,dały mi do myślenia. Wstrzymam się w takim razie,bo serio są wytarte ostro - praktycznie po samą górę,a dokładnie nie mam jak sprawdzić stanu,bo to e-transakcja.
Lollex Napisano 16 Sierpnia 2010 Napisano 16 Sierpnia 2010 Masz moze mozliwosc podać link do aukcji?? Prawidłowo powinny byc wytarte do polowy, jak sa całe to musiał ktos jezdzic na hardkorze
skce Napisano 16 Sierpnia 2010 Autor Napisano 16 Sierpnia 2010 no właśnie jedna strona jest wytarta praktycznie do samej góry. Zastanawiam się jeszcze jak nie kupię to dam namiar,ale to będzie około środy/czwartku.
skce Napisano 20 Sierpnia 2010 Autor Napisano 20 Sierpnia 2010 Ktoś kupił w całości rower i nici z amorka ;(
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.