Miszko Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 Bardzo mi się często zdarza spotkać pieska luzem na drodze i jak go zobaczę wcześniej to zastanawiam się co dziś wypadnie w kole fortuny czy spokojnie go ominę czy może będę się musiał trochę gimnastykować.Naprawdę jest z tym sporo problemu co te psy widzą w tych rowerach ... A najgorsze jeśli cie taki dorwie z zaskoczenie, droga równa, samochodów nie ma, pomykam sobie spokojnie i wypada takie bydle myślałem że zawału dostane prawie wpadłem do rowu Jak sobie radzić z takimi pieskami na drodze ?
Miecho87 Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: Jest przyklejony temat o spotkaniach ze zwierzętami - polecam. Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.