Mrygon Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 Mam taki problem posiadam mechanizm korbowy FSA DYNA DRIVE i nie mam śrub do najmniejszej tarczy Znalazłem na allegro takie http://motoallegro.pl/item1183240688_nowe_sruby_do_tarcz_sruby_do_korb_komplety.html ale nie jestem pewien czy będą pasowały. Proszę o szybką odpowiedź Z góry Dzięki
marsman Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 będą pasowały śruby mogą różnić się jedynie długością i gniazdem na klucz. w przypadku najmniejszej zębatki długość jest bez znaczenia. szukając kiedyś alu śrub znalazłem FSA i były na Torxa. tu najpewniej jest gniazdo na imbus 5mm więc nawet lepiej bo z dostępnością klucza łatwiej
gronom Napisano 15 Sierpnia 2010 Napisano 15 Sierpnia 2010 mozesz sprawdzic tez na stronie ze srobami do roweru. wpisz sobie www.vincere.pl
Mrygon Napisano 26 Sierpnia 2010 Autor Napisano 26 Sierpnia 2010 Śruby zamówiłem, przyszły i pasują Dzięki za wasze wypowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.