Skocz do zawartości

[wymiana korby] co zamiast lx580

michuuu

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Zmęczyłem Lx-a 580 htII w wersji mtb. Przymierzam się do zakupu nowej korby. Pomóżcie wybrać taką żeby nie było rozczarowania po poprzedniej. Przebieg roczny ok. 5 - 6 tys. km głównie w lesie, czasami lajtowy maratonik. Nie jestem ortodoksem jeżeli chodzi o wagę. Kasa nie jest przeszkodą (w rozsądnych granicach), jeżeli zabraknie poczekam aż skarpeta się napełni.

• Mod Team
Napisano

Za gapiostwo (zły dział) dostałem żółtą kartkę od moda(ziomal wbił nóż w plecy) - trudno ,no ale liczyłem na większe zaangażowanie forumowiczów. Najprościej kupić slx-a ale może coś innego, ciekawszego, może tańszego doradzicie. Jeszcze pytanko do modów, będzie jakaś amnestia co by czarny paseczek był krótszy?

Napisano

slx wychodzi teraz najlepiej jesli chodzi o relace cena do jakosci. Jesli potrzebujesz czegos naprawde swietnego to kup race face, ale cena zabija

• Mod Team
Napisano

Chyba muszę zmienić skarpetę, o w mordeczkę faktycznie cena powala. No ale są mocno na wyrost jak dla mnie - przerost formy, nie jestem maniakiem a wyłącznie użytkownikiem roweru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...