kamil777140 Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 witam zwracam sie z pytaniem jaki amortyzator przedni warto kupić do MTB-ka w cenie do 350zł. Ważę 58kg a rower jeździ głównie po szosie jednak czasem lubię się wypuścić w las:D obecnie mam jakiś słaby a myślę o rock shox dart 2 lub suntour xcr. Może polecacie jeden z tych dwóch? A może macie pomysły na inny? (p.s. umieściłem temat wcześniej o nazwie wymiana. Prosiłbym o odpowiedź. To ważne. Z góry dzięki)
Lollex Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 jezeli bedziesz go uzywał tylko po szosie to xcr sie sprawdzi. Myślałeś może o raidonie?? http://allegro.pl/item1178000607_sr_santour_raidon_lo_air_pod_tarcz_czarny.html
ugupu Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Przy jego wadze XCR sprawdzi się również w terenie. Ważne, aby był w wersji RL (blokada skoku manetką) albo LO (blokada skoku na amortyzatorze). Nie cytujemy postu pod ktorym odpowiadamy. 1415chris
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.