Skocz do zawartości

[piny] platformy Straitline - gdzie kupic piny?

mission

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Mam problem ze znalezieniem pinow do pedalow Straitline.

Znalazlem dwa sklepy ktore je ofertuja: chainreaction oraz amazon.

Niestety sa tam *koszmarnie* drogie! Potrzebna mi duza ilosc (jakies 50), a najtaniej jest tam od 1$ za sztuke.

Pisalem bezposrednio do Straitline w tej sprawie, doradzili tylko chainreaction.

Podobno jest to rozmiar M4 - nie wiem natomiast co to dokladnie oznacza.

Oryginalne piny wygladaja tak: http://www.chainreactioncycles.com/Images/Models/Original/25137-1.jpg

Moge je wszystkie zamienic na cos innego, co jest dobre.

Czy mozecie mi polecic jakis sklep, gdzie za piny zaplace MNIEJ niz za same pedaly?

Napisano

W Polsce nie dostaniesz na 99% dłuższych pinów do tych pedałów ( oryginalnych ) . 

Możesz kupić śruby z gwintem m4 w jakiejś dobrej jakości wyjdzie Ci max 10 zł . Wkręcasz taką śrubę , ucinasz do preferowanej długości i jazda , są też wkręty na ampul , ale są droższe choć na + jest to że potem odkręcasz je kluczem . 

Napisano

w kazdym sklepie ze srubami dostaniesz wkrety jak mowi kolega wyzej

M4 to po prostu rozmiar, metryk - 4mm srednicy

zaplacisz za 50 sztuk kilka zlotych, i bedziesz mial dlugosc jaka zechcesz;)

• 1 rok później...
Napisano

W Polsce nie dostaniesz na 99% dłuższych pinów do tych pedałów ( oryginalnych ) . 

Możesz kupić śruby z gwintem m4 w jakiejś dobrej jakości wyjdzie Ci max 10 zł . Wkręcasz taką śrubę , ucinasz do preferowanej długości i jazda , są też wkręty na ampul , ale są droższe choć na + jest to że potem odkręcasz je kluczem . 

Doskonale wiem, że to może być lekki szok dla polskiego klienta, ale jako dystrybutor Straitline mamy na stanie oryginalne zamienne piny do pedałów ;) Wysłałem cenę na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...