teddo Napisano 1 Sierpnia 2010 Napisano 1 Sierpnia 2010 Witam Szacowne Forum, Posiadam pedały Shimano PD-1056, które zostały mi ze starej szosówki. Są w bardzo dobrym stanie, więc chciałbym zacząć je używać, jednakże mam problem, bo nie wiem jakie do nich dokupić bloki ???? Czy szosowe bloki Shimano, które teraz są aktualnie produkowane i można kupić będą z nimi kompatybilne??? Czy ktoś używał tego sprzętu, bądź wie jakie bloki będą do nich pasować??? Wrzucam fotki do lepszego rozpoznania pedałów. Z góry dziękuje za wszelkie informacje i pomoc!!! pozdrawiam,
teddo Napisano 26 Września 2010 Autor Napisano 26 Września 2010 Odświeżam temat bo dalej nie wiem jakie bloki mogę do nich stosować ....
Miecho87 Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 Dwie uwagi: 1. Jest na nich napisane, że zrobione na licencji Look 2. Masz innego Googla niż ja? Bo mój daje takie wyniki. Pierwszy link odpowiada na pytanie.
teddo Napisano 15 Maja 2011 Autor Napisano 15 Maja 2011 Niestety nie znam angielskiego... Ma ktos jakies inne sugestie???
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.