Skocz do zawartości

[Serwis] ProSHOX - znacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Moje RP23 domaga się remontu. Ceny CultBikes sprawiły, że opłacalny staje się zakup nowego dampera z demontażu. Wpadł mi w oko ten serwis: ProShox . Ceny co najmniej konkurencyjne, zmieszczę się z wysyłkami w 250 zł (w Cultbikes ponad 600). No i teraz pytania: znacie, polecacie, odradzacie?

Napisano

Ja dzisiaj odebralem swojego revoxa z tego serwisu.I jestem bardzo zadowolony,wszystkie uszczelki zostaly zmienione mam nowy olej,tlumik nie jest zapowietrzony.I smiga bardzo fajnie.Za serwis zaplacilem polowe tego co u dystrybutora i czas oczekiwania to 3 dni.Mysle ze jeszcze na pewno skozytam z tego serwisu.POZDRAWIAM

Napisano

Ja w Proshox serwisowałem swojego Foxa Vanille R. Poza wymianą oleju, azotu itd. został naprawiony również rozsypany zaworek. Kapitalną sprawą jest możliwość dopasowania dampera do własnych wymagań. Cult Bikes tego nie oferuje. Szczerze polecam. Zwłaszcza że serwis prowadzi człowiek znający się na swojej robocie i mający do tego odpowiednie narzędzia. Jest profesjonalnie a przy tym taniej. Jeśli mój obecny Swinger zacznie sprawiać jakieś problemy zapewne też trafi do ProShox.

Napisano

Serwis amortyzatora tylnego ze sprężyną stalową 129 zł.

Serwis amortyzatora tylnego ze sprężyna powietrzną 129 zł + cena uszczelek do komory powietrznej.

Co do widelców to trzeba pytać bo cena uszczelek jest bardzo różna.

skjaatel z tego co pamiętam to brałeś ode mnie tulejki montażowe.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...