skjaatel Napisano 30 Lipca 2010 Napisano 30 Lipca 2010 Witam! Moje RP23 domaga się remontu. Ceny CultBikes sprawiły, że opłacalny staje się zakup nowego dampera z demontażu. Wpadł mi w oko ten serwis: ProShox . Ceny co najmniej konkurencyjne, zmieszczę się z wysyłkami w 250 zł (w Cultbikes ponad 600). No i teraz pytania: znacie, polecacie, odradzacie?
eze Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 Ja dzisiaj odebralem swojego revoxa z tego serwisu.I jestem bardzo zadowolony,wszystkie uszczelki zostaly zmienione mam nowy olej,tlumik nie jest zapowietrzony.I smiga bardzo fajnie.Za serwis zaplacilem polowe tego co u dystrybutora i czas oczekiwania to 3 dni.Mysle ze jeszcze na pewno skozytam z tego serwisu.POZDRAWIAM
wastedqba Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 Ja w Proshox serwisowałem swojego Foxa Vanille R. Poza wymianą oleju, azotu itd. został naprawiony również rozsypany zaworek. Kapitalną sprawą jest możliwość dopasowania dampera do własnych wymagań. Cult Bikes tego nie oferuje. Szczerze polecam. Zwłaszcza że serwis prowadzi człowiek znający się na swojej robocie i mający do tego odpowiednie narzędzia. Jest profesjonalnie a przy tym taniej. Jeśli mój obecny Swinger zacznie sprawiać jakieś problemy zapewne też trafi do ProShox.
BadMax Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 Jakie ceny tam mają bo na stronie nie napisali... ?
darex Napisano 9 Sierpnia 2010 Napisano 9 Sierpnia 2010 Serwis amortyzatora tylnego ze sprężyną stalową 129 zł. Serwis amortyzatora tylnego ze sprężyna powietrzną 129 zł + cena uszczelek do komory powietrznej. Co do widelców to trzeba pytać bo cena uszczelek jest bardzo różna. skjaatel z tego co pamiętam to brałeś ode mnie tulejki montażowe.
darex Napisano 27 Września 2010 Napisano 27 Września 2010 Zapraszam na nowo powstały profil na facebooku. Mama nadzieję, że będzie do miejsce do merytorycznej dyskusji na temat amortyzatorów. http://www.facebook.com/pages/Proshoxcom/162363223776116
skjaatel Napisano 28 Września 2010 Autor Napisano 28 Września 2010 Na zimę dostaniesz mojego RP23 i powiesz czy warto go robić, czy też nie. Mam nadzieję, że wyczarujesz coś z luźnym (wypadającym) DU na tłoku.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.