sting Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 W weekend z przed drzwi mojego mieszkania w Krakowie przy ul Chmieleniec 17 dziabnęli mi mojego ukochanego Ghosta ERT 5700. Znaki szczególne: - kolor czarny z czerwono białymi napisami - napis na rurze podsiodłowej lekko starty - torebka podsiodłowa marki 4fun przytarta od spodu - linki na wysokości rury podsiodłowej oklejone czarna taśmą klejącą aby nie obcierały - Numer ramy A5J67565 rama 44 cm. - lekko zarysowany amor PIKE 409 chyba na lewej goleni Mam podejrzenie że ktoś musiał obserwować od jakieś czasu bo dzień wcześniej wywoziłem rodzinę na wakacje i pewnie pomyśleli że ni,kogo nie ma w domu. Rower wystawiłem na chwile na korytarz na 3 mpietrze bo musiałem w domu coś zrobić i mi przeszkadzał. Mamy kodowany dostęp do klatek i od kilku lat nic nie zginęło. Zresztą na dole w klatce pod schodami stoi z 10 rowerów tyle że takich zwykłych stoją tez wózki dla dzieci. Ktoś musiał wiedzieć dokładnie po co idzie i kiedy wyjść.
afly Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 Mile widziana fotka straconego (jak na razie) roweru
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.