harry-peek Napisano 21 Lipca 2010 Napisano 21 Lipca 2010 Juz w najbliższa sobotę zapraszam na drugą odsłonę zawodów z cyklu EnduroTrophy. Wszelkie szczegóły na stronie organizatora. Miedzy innymi poglądowy a takze filmiki z fragmentami Odcinków Specjalnych.
harry-peek Napisano 31 Lipca 2010 Autor Napisano 31 Lipca 2010 Ci którzy sie zdecydowali chyba nie żałują Trasa była bardzo wymagajaca i dodatkowo pogoda nie ułatwiała sprawy. Na moim kanale You Tube można zobaczyć filmiki z trzech OS'ów zjazdowych, moje fotki , relacje z imprezy dostępne w internecie.
MKTB Napisano 1 Sierpnia 2010 Napisano 1 Sierpnia 2010 Ci którzy sie zdecydowali chyba nie żałują Trasa była bardzo wymagajaca i dodatkowo pogoda nie ułatwiała sprawy. Na moim kanale You Tube można zobaczyć filmiki z trzech OS'ów zjazdowych, moje fotki , relacje z imprezy dostępne w internecie. chętnie obejrzę al najpierw popraw link do youtuba bo wchodzi na moje filmy a nie na Twoje . Jest .../my_videos a chyba powinno być .../user/...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.