Skocz do zawartości

[Gwarancja] Problem z rowerem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Kupiłem ponad 2 tygodnie temu rower Scotta Voltage yz 0.2 no i mnie szlag jasny trafia....

Rower kosztował mnie cięzkie 2890zł co z tego ?

Wszystko w nim siada a ja nic nawet nie zdarzyłem na nim robić. Pierw supoort mi wylatywał i łańcuch walił w rame jak szalony okazało się że zębatka jest krzywa i należy sie wymiana no ok to czekam....Do tej pory -.-*

po 4 dniach jazdy hamulec wydaje jakieś dźwięki jak by w środku woda się gotowała ale pomyślałem że wystarczy dotrzeć....Teraz wogóle tylni hamulec nie chodzi...No fatum jakieś.... Mało tego lakierrr z kiery jak i z amora moge skrobać i zlatuje.... pomijając pedały...... to jest właśnie rower za 2890 zł a no i jeszcze z piasty wydobywa się pisk ale to już chyba...a szkoda pisać...

Straciłem nerwy bo rower nawet nie był w powietrzu jeszcze bo dopiero będe jeździł na rakownice w jg a już jest nie do jeźdzenia -.-****

Całyyyy Rower według mnie jest maaaasakra albo dali mi wadliwe wszystkie części albo po prostu scoot z######ał sprawe bo kurde spodziewałem się czegoś dobrego za te pieniądze i za tą marke Oo

Mam pytanie czy jeżeli bym napisał do siedziby ich to zwrócili by mi pieniądze albo wymienili cały wadliwy rower na nowy ?

Pozdrawiam...

Napisano

Napisać zawsze możesz, nikt ci nie broni. A nóż zareagują? Tylko podaj swoje kompletne dane, dane sklepu i dołącz ksero dowodu zakupu.

Napisano

Dzwoniłem Do scott Polska oraz byłem u Dilera u którego kupiłem rower.

Nie dostane nowego roweru gdyż nie przyjmują. Alę wymienią mi wszystkie wadliwe części jakie są w moim rowerze.... czyli inaczej mówiąć Ściągają wszystko Rame zostawiają i reszta nowa Oo tak mi to wytłumaczyli. Więc muszę czekać na nowe części do 2 tygodni na gwarancje i kolejne 2 na części...Masakra ale no cóż -.^ bywaa

Temat można zamknąć Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...