huskier1 Napisano 8 Lipca 2010 Napisano 8 Lipca 2010 Witam. Mam zamiar kupić nową przerzutkę tylną bo starą mam już kompletnie zniszczoną. Rower mam przeznaczony do ,,hopek,, - streetu. Jaka będzię najlepsza p.tylna do 100 zł (więcej nie mam zamiru wydawać bo rower przeznaczony tak jak wyżej napisane).
microsista Napisano 8 Lipca 2010 Napisano 8 Lipca 2010 Jakie masz manetki? Dlugi, sredni czy krotki wozek?
TocaS Napisano 8 Lipca 2010 Napisano 8 Lipca 2010 Zakładam że średni wózek, do wyboru masz Shimano Alivio , Sora, Tiagra.
huskier1 Napisano 8 Lipca 2010 Autor Napisano 8 Lipca 2010 http://www.rowery-wilex.pl/_allegro/zdjecia/Arkus/2009/treking_clasic_07_meski_granat/treking_clasic_07_meski_granat_manetka.jpg ---> manetka P.S. a tak w ogóle to jest to rower Merida Kalahari 575
Biera Napisano 8 Lipca 2010 Napisano 8 Lipca 2010 to nie kupuj przerzutki tylko ubezpieczenie. ten rower się do tego kompletnie nie nadaje, połamanie go to kwestia czasu. i to raczej szybciej niz pozniej to zrobisz.
huskier1 Napisano 9 Lipca 2010 Autor Napisano 9 Lipca 2010 i co z tego. jakos normalnie jezdzilem i nic nie bylo. prosze podac mi przerzutki jakies ktore moge kupic. wiem ze on sie nie nadaje do tego. . .
Biera Napisano 9 Lipca 2010 Napisano 9 Lipca 2010 kup dowolną przerzutkę, acera w zupełności wystarczy. reszte kasy odłóż na nowy rower jak już ten się złoży.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.