TheSebek12 Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 witam mieszkam w angli a dokladnie to okolice heathrow niedawno nabylem rower kona stinky 07 jesli ktos mieszka w poblizu lub orientuje sie gdzie sa jakies trasy tego typu prosze o odp...
1415chris Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 Zainteresuj sie North Downs, okolice Dorking: Leith Hill, Holmbury Hill, Pitch Hill. Najlepsze co moze sie przydazyc w poludniowo-wschodniej anglii.
TheSebek12 Napisano 7 Lipca 2010 Autor Napisano 7 Lipca 2010 troszke daleko cos slyszalem a wiesz moze czy na windsor jest cos ciekawego bo ma zamiar sie wybrac w niedziele ale niewiem czy bedzie gdzie pojezdzic co prawda sa tam duuuze lasy ale jeszcze niebylem...???
1415chris Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 Windsor Great Park to duza przestrzen z duzymi restrykcjami w poruszaniu sie. Czasami jestem tam na szosie, sporo drog asfaltowych przecinajacych park, ladne widoki, sam Windsor i Eton dosyc ciekawe. Nie znam tych miejsc od strony off road, na pewno w Parku nie poszalejesz.
TheSebek12 Napisano 7 Lipca 2010 Autor Napisano 7 Lipca 2010 dlaczego a wiesz cos morze o richmond tam podobno ktos zrobil trase ale jaka to niewiem aty jezdzisz szosowo czy tez dhja dopiero zaczynam takze sie ucze dopiero
1415chris Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 Bo to jest zagospodarowany na maxa park, ja tam nie widzialem ludzi smigajacych off road. Richmond to tez park z nieco chyba wieksza swoboda poruszania sie, nie jezdzilem tam. Jezdze glownie mtb, szosa tez mi sie zdarza, nic wspolnego z dh.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.