Skocz do zawartości

[dh w anglii] w poblizu heathrow

TheSebek12

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam mieszkam w angli a dokladnie to okolice heathrow niedawno nabylem rower kona stinky 07 jesli ktos mieszka w poblizu lub orientuje sie gdzie sa jakies trasy tego typu prosze o odp...

Napisano

Zainteresuj sie North Downs, okolice Dorking: Leith Hill, Holmbury Hill, Pitch Hill.

Najlepsze co moze sie przydazyc w poludniowo-wschodniej anglii.

Napisano

troszke daleko cos slyszalem a wiesz moze czy na windsor jest cos ciekawego bo ma zamiar sie wybrac w niedziele ale niewiem czy bedzie gdzie pojezdzic co prawda sa tam duuuze lasy ale jeszcze niebylem...???

Napisano

Windsor Great Park to duza przestrzen z duzymi restrykcjami w poruszaniu sie.

Czasami jestem tam na szosie, sporo drog asfaltowych przecinajacych park, ladne widoki, sam Windsor i Eton dosyc ciekawe.

Nie znam tych miejsc od strony off road, na pewno w Parku nie poszalejesz.

Napisano

dlaczego a wiesz cos morze o richmond tam podobno ktos zrobil trase ale jaka to niewiem aty jezdzisz szosowo czy tez dhja dopiero zaczynam takze sie ucze dopiero

Napisano

Bo to jest zagospodarowany na maxa park, ja tam nie widzialem ludzi smigajacych off road.

Richmond to tez park z nieco chyba wieksza swoboda poruszania sie, nie jezdzilem tam.

Jezdze glownie mtb, szosa tez mi sie zdarza, nic wspolnego z dh.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...