miok Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 Hej, macie jakieś opinie nt. butów Rockrider RR6? Jak z czasem schnięcia i wygodą chodzenia (wejść - kupić - wyjść)?
kubek20 Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 Ja je mam. Chodzi się w nich wygodnie, schną szybko (podeszwa niestety nie jest zbyt sztywna, ale do rekreacji są ok)
miok Napisano 7 Lipca 2010 Autor Napisano 7 Lipca 2010 Ok, przymierzałem je dziś i podeszwa wydawała się sztywna, przynajmniej najsztywniejsza w jakiej chodziłem. Nie upijały Cię po bokach? Jak się jeździ w ulewie? Zastanawiam się nad nimi jako buty na wyprawę, ale na zwykłe pedały (wg informacji nadają się do takich), na zatrzaski już za późno żeby się przystosować. * jeśli chodzi o to schnięcie i ulewy - czy schną szybciej od "zwykłych"/innych butów?
kubek20 Napisano 8 Lipca 2010 Napisano 8 Lipca 2010 Ja ich w ulewie nie używałem, ale podeszwa jest bardzo giętka i do niczego poza rekreacją się nie nadaje (czuć to podczas ostrego przyspieszania). Schną dość szybko, są dość przewiewne, ale szybko przemakaja.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.