Skocz do zawartości

[korba, suport] składam nowy napęd przedni

szwed69

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, poszukuję nowego suportu oraz korby która by pod niego pasowała. Chciałbym mieć 1 tarczę. Zrobiłbym to sam gdybym wiedział jaka jest specyfikacja mojej obecnej -,- http://esklep.intersport.pl/pl/product/48620/rower-giant-10-boulder-street-602040 Zawsze strasznie łańcuch lata przy każdej okazji - czy lepiej by było zamontować krótszy po tym całym zabiegu wymiany? czekam na wasze opinie :*

Napisano

A co ma specyfikacja aktualnej korby i suportu, do tego co kupisz? Zwłaszcza jak chcesz na 1 blat. Liczy się tylko szerokość mufy suportowej, a ta ma 68 mm.

Napisano

poszukuję nowego suportu oraz korby która by pod niego pasowała.

To chcesz też kupić nowy suport czy nie? Bo to dość znacznie zmienia postać rzeczy. No i tak generalnie to powodzenia w streecie na tym rowerze. Kup ubezpieczenie.

Napisano

Odkręc śrubę od mocowania korby do suportu i sprawdź jakie jest mocowanie, jeżeli będzie na kwadrat to ta korba którą pokazałeś nie będzie pasować, bo do tej korby wymagane jest mocowanie na ISIS.

Napisano

bo te wieśniaki z gianta dali taki szajs to chce wymienić to i owo żeby dało się robić parę rzeczy xD

Napisano

bo te wieśniaki z gianta dali taki szajs to chce wymienić to i owo żeby dało się robić parę rzeczy xD

To czemu taki rower wybrałes? tak z ciekawości dostałes na niego zniżkę? targowałes się? Czy kupiłes po katalogowej cenie 1299zł.

Napisano

dostałem od dziadka... a moi rodzice nie mają aż takich zarobków żeby kupić lepszy rower więc chcę chociaż tyle ile się da w nim wymienić za rozsądną cenę

Napisano

dostałem od dziadka... a moi rodzice nie mają aż takich zarobków żeby kupić lepszy rower więc chcę chociaż tyle ile się da w nim wymienić za rozsądną cenę

To dziadek chciał na pewno dobrze :rolleyes:, kupił Ci "markowy" rower. Rzeczywiscie jeżeli street Cię interesuje będziesz miał troszke rzeczy do wymiany.

Napisano

Kup sobie korbę bmxową, najlepiej na zewnętrznych łożyskach. Np. Octane One 3pcs Pro.

a alternatywnie coś tańszego i dobrego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...