GetoX Napisano 19 Czerwca 2010 Napisano 19 Czerwca 2010 Witam, Ponieważ w najbliższym czasie (czyt. 2 tygodnie) zamierzam kupić sobie rower, postanowiłem przeanalizować poszczególne marki w kryterium cenowym do 2 700zł: Ghost, Cube, Merida, Unibike, Author, Giant, Kross, Kellys Rowery jakie zakwalifikowały się do listy wyboru: 1. Cube ACID faworyt 2. Kross Level A6 3. Matts TFS Trail 400-D 4. Giant Talon 3 Disc 5. Kellys Salamander Grey Starałem się ułożyć rowery w kolejności od najlepszej do najgorszej oceny wg. mnie. Bardzo proszę o opinię czy mój wybór z powyższej listy jest słuszny. Czy może jakaś markę/rower przegapiłem?
mitUSER Napisano 19 Czerwca 2010 Napisano 19 Czerwca 2010 A może Unibike Expert? http://www.allegro.pl/item1081254960_unibike_expert_2009_wyprzedaz.html Tu masz rocznik 2009 z lepszym amortyzatorem ale gorszą korbą niż rocznik 2010. Osprzęt najlepszy z podanych, do tego trochę bardziej wszechstronny od reszty ze względu na amor 120mm, który zawsze można zmniejszyć jeśli Ci to przeszkadza. Do tego w Expercie masz bardzo dobre hamulce (bardzo często polecane Elixiry) czy przerzutki XT. Ogólnie rzecz biorąc polecam
Biafra Napisano 26 Czerwca 2010 Napisano 26 Czerwca 2010 I co? Kupiłeś już rower? Ja zastanawiam się nad tym Cubem i jestem ciekawy opini pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.