Szogun123 Napisano 16 Czerwca 2010 Napisano 16 Czerwca 2010 Witam! To mój pierwszy post na forum. Jako, że jeszcze na rowerach się nie znam tak jak większość z was, piszcie w miarę zrozumiale prostym językiem dla przeciętnego Kowalskiego Przechodząc do tematu - potrzebuję.. uwaga.. roweru! A mianowicie MTB - dużo jeżdzę po lasach, bardzo wyboistym asfalcie, polach, zdarzy się też czasem ostre błoto Obecnie jestem szczęśliwym ^^ posiadaczem roweru Kross Hexagon V2. Jako, że jakość tego produktu jest.. yy.. niska? nie chcę więcej pieniędzy w niego pakować. Rama mi niesamowicie rdzewieje (stal), drugi suport leży w grobie, nowe to to nie jest (5 lat) a pieniędzy poszło tyle, że strach się przyznawać. Zaciekawiły mnie 4 modele: Schwinn Mesa GS (taki czerwono biały) Kross Hexagon V6 Kross Level A2 (na allegro za 1250 zł) oraz Unibike Fusion Który z nich będzie wybrańcem? Moje wymagania: Zero tarczówek, średnio twardy widelec (najlepiej z regulacją), stosunkowo ładny wygląd no i żeby miał absolutnie jak najmniejsze opory toczenia - to dla mnie najważniejsze.
exist Napisano 16 Czerwca 2010 Napisano 16 Czerwca 2010 Na twoim miejscu odrzuciłbym Hexagona (tarcze) i Schwinn'a (wygląd). Celowałbym w Unibike Fusion, gdyż sam go mam i bardzo chwale. Kross A2 ma ciut lepszy osprzęt ale jakoś dziwnie mi się na nim jeździło. Pozdrawiam
Szogun123 Napisano 16 Czerwca 2010 Autor Napisano 16 Czerwca 2010 Hexagon V6 przecież jest w wersji bez tarcz A Schwinn mi się właśnie bardzo podoba Można go było niedawno dostać za 1150 zł a teraz cisza i nigdzie go nie ma... A jeśli Fusion to.. który rocznik?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.