Skocz do zawartości

[novatec] autoryzowany serwis w Warszawie

aretzky

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

sluchajcie, czy ktos moglby mi wskazac kto w wawie ma autoryzacje novateca?

po raz kolejny padl mi bebenek, a ze piasta jeszcze roku nie ma to chcialbym wyslac na naprawe... nawet rachunek znalazlem, tylko ni cholery nie wiem gdzie sie z tym wybrac.

uprzedzajac - gosc ktory mi sprzedawal kola najprawdopodobniej znalazl sobie jakas dobra robote, bo na allegro go nima, telefon podany do kontaktu milczy. :/ a bebenek jak huczal, tak huczy...

Napisano

sluchajcie, czy ktos moglby mi wskazac kto w wawie ma autoryzacje novateca?po raz kolejny padl mi bebenek, a ze piasta jeszcze roku nie ma to chcialbym wyslac na naprawe... nawet rachunek znalazlem, tylko ni cholery nie wiem gdzie sie z tym wybrac. uprzedzajac - gosc ktory mi sprzedawal kola najprawdopodobniej znalazl sobie jakas dobra robote, bo na allegro go nima, telefon podany do kontaktu milczy. :/ a bebenek jak huczal, tak huczy...

Nie ma czegoś takiego jak autoryzowany sprzedawca novateca :laugh: Generalnym importerem jest speeder.com.pl i tam bym się zwrócił na Twoim miejscu. Nawet jeżeli się nie poczują do naprawy to powinni mieć częsci do piasty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...