Skocz do zawartości

[Ciekawe ostrokołowe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe II

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kurcze grzegosz. Z takimi dedykacjami to na przyszłość proszę na priv :P

Szkoda że wcześniej tu nie zajrzałem bo pewnie bym licytował.

Klasyczny look, rozmiar odpowiedni, cena też, nawet jeżeli to szosowy to by i tak ładniej wyglądał zamiast oryginalnego którego teraz mam w chorusie. Jedynie nie wiem o co chodzi z tym rozstawem otworów. Myślałem że jak BCD gra to już wszystko. Trzeba będzie się dokształcić :) . Chyba że ktoś od razu wyjaśni.

Napisano

Kurcze grzegosz. Z takimi dedykacjami to na przyszłość proszę na priv :P

Szkoda że wcześniej tu nie zajrzałem bo pewnie bym licytował.

Klasyczny look, rozmiar odpowiedni, cena też, nawet jeżeli to szosowy to by i tak ładniej wyglądał zamiast oryginalnego którego teraz mam w chorusie. Jedynie nie wiem o co chodzi z tym rozstawem otworów. Myślałem że jak BCD gra to już wszystko. Trzeba będzie się dokształcić :) . Chyba że ktoś od razu wyjaśni.

To jest odległość w lini prostej miedzy najbliższymi dziurkami tylko nie wiem czy liczona od środka czy od krawędzi

Napisano

144 mają korby torowe i stare korby campagnolo z oznaczeniem "strada"

gipiemme również

i cała masa innych korb wzorowanych na campie

Napisano

Opis rur z anglojęzycznej wikipedii na żywca przetłumaczony translatorem.. Zawsze jak widzę takie aukcję lub opis z masakrycznymi błędami ortograficznymi to omijam takich szerokim łukiem.

Napisano

Mnmie to się wydaje, że jak ktoś tak robi, to wcale nie chce sprzedać. I dowiedziałem się, że jest coś takiego jak rower budowlany:)

Napisano

Również miałem zamiar licytować i powiem, że denerwujące jest takie zachowanie sprzedawców, żeby kończyć przed czasem, bo albo jest licytacja bez ceny mineralnej, albo z minimalna jak się boi że za tanio pójdzie, a nie takie chamskie wręcz zachowanie...:/

Napisano

Ogłoszenie stoi od marca. Sukces, że udało Ci się do niego dodzwonić, bo ja jakiś czas temu po kilkunastu próbach zwątpiłem.

Dostaje sms'a "numer w sieci", dzwonie- nikt nie odbiera, po 3telefonie z rzedu gosc wylaczyl komorke. tak w kolko

Napisano

Vispowe ramy tyle kosztuja, normalne. Generalnie to tania chińszczyzna. Chociaż te wyginane ramy są tanie nawet jak na Vispa :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...