Skocz do zawartości

[do 700 zł]street dirt

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Nie posiadam za duzej kwoty pieniedzy. niestety;/

i tutaj wychodze z pytaniem czy da sie rower street dirt kupic za cene do 700 zł ?

oczywiscie nie taki zeby po kilku miesiącach mi sie rozwalił.

Napisano

Oj będzie ciężko, chyba że kupisz używkę bez hebli jakąś, ja na twoim miejscu kupił bym BMX'a z tego względu ze jest tani i wytrzymały, i do dirt'u, i do street'u. Moi kumple smigają na X'ach bo tez byli w takiej sytuacji niektórzy.

A coś na 26' czy 24' to nie wiem powyżej 1000zł, chyba że znajdziesz używke. :P

Albo zbieraj jeszcze :)

Mój Rowerek

Napisano

"bez hebli jakąś"

tzn.?

Bez hamulców.

Ja tam bmx'a do dirtu bym nie kupił, ale znam osoby którzy jeżdżą na nim na hopkach, ale skoro bardziej do streetu to może być, wedle uznania.

700 zł to trochę mało, za tą kasę to tylko używka, ale nie spodziewaj się wiele za 700zł. na bmx'ach się nie znam więc Ci nic nie podpowiem, ale jeśli mtb to za 1300zł można coś fajnego kupić http://allegro.pl/item1030214263_octane_one_void_ns_holy_street_dirt_park_tanio.html

Napisano

To moglby ktos polecic jakiegos bmx do 700 zł ?

Przepraszam, ale się za bardzo na tym nie znam. Liczę na Was

Napisano

no najlepiej jakiegoś bmx'a normalnego z tańszych, z tylnym hamulcem "heblem" tu masz przykład :yes: no ten ma przedni ale ja bym go ściagnął bo by był nie potrzebny

ale :no: nie bierz roweru tego typu jak 300 szprych i 4 cięzkie pegi bo to obciąża w skokach i z róznymi bajerami np; z tarczami to juz głupota w bmx

poszukaj na allegro, typowy najprostszy bmx, ale też nie dla dzieci :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...