pablokiller1 Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 Witajcie. Szukam pozytywnie nastawionych ludzi ,którzy byliby na tyle odważni i zdecydowali się na podróż dookoła Polski ) Piszcie na maila na pewno odpowiem i napisze co i jak planuje. pablokiller1@gmail.com
metronom Napisano 24 Maja 2010 Napisano 24 Maja 2010 Też wybieram się na wyprawę dookoła Polski, moja potrwa do 2 miesięcy, a rozpocznie się około 5-6 czerwca w Gdańsku, zakończyć mam zamiar na Helu. Po drodze chcę odwiedzić kilka miejsc (min. Parki Narodowe), w kilku zatrzymać się na 1-2 dni.
kaziuk666 Napisano 26 Maja 2010 Napisano 26 Maja 2010 do okola polski to moze dla mnie zbyt duze wyzwanie,ale jesli moja wycieczka nie wypali,z checia dolacze do was w rejonie warmii i mazur mglbym sie przylaczyc np w lidzbarku warminskim,lub bartoszycach,w zaleznosci gdzie bedziecie przejezdzac prosze o kontakt na gg 5730149 lub maila kaziuk666@o2.pl pozdawiam pozytywnie nakreconych
metronom Napisano 5 Czerwca 2010 Napisano 5 Czerwca 2010 Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to we wtorek rano (9-11) zaczynam spod gdańskiego dworca PKP (przyjadę z dolnego śląska). Kierunek - północny-wschód.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.