grego1980 Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 W czerwcu wybieram sie na mała wyprawe ze znajomymi. Jechał ktoś może tą trasą. Macie jakieś doświadczenia i wskazówki którędy jechać żeby zobaczyć jakieś ciekawe miejsca i uniknąć ruchliwych dróg? dzięki
piotbor Napisano 17 Maja 2010 Napisano 17 Maja 2010 W czerwcu wybieram sie na mała wyprawe ze znajomymi. Jechał ktoś może tą trasą. Macie jakieś doświadczenia i wskazówki którędy jechać żeby zobaczyć jakieś ciekawe miejsca i uniknąć ruchliwych dróg? dzięki Do Lidzbarka Warmińskiego możesz kierować się na Kętrzyn, Reszel, Sątopy, Bisztynek. Tylko do Kętrzyna jest spory ruch a później jest już ok. szosa w przeciętnym stanie z pięknymi alejami. Za Lidzbarkiem już nie mam orientacji,bo później kierowałem się już na Górowo Iławeckie. Udanej wyprawy:)
duzyninja Napisano 20 Maja 2010 Napisano 20 Maja 2010 Jest coś takiego jak szlak zamków gotyckich. Jak z drogami to nie wiem bo nigdy nie jechałem, lae również planuję odwiedzić to miejsce. http://pl.wikipedia.org/wiki/Szlak_Zamk%C3%B3w_Gotyckich
grego1980 Napisano 24 Maja 2010 Autor Napisano 24 Maja 2010 ooo, nie wiedziałem o czymś takim kilka pozycji na pewno zalicze
kaziuk666 Napisano 26 Maja 2010 Napisano 26 Maja 2010 ja znam dosyc dobrze trasy od lidzbarka warminskiego na zachod (w str gorowa i dalej),takze jesli chcesz to moge sie przylaczyc i kawalek potowarzyszyc prosze o kontakt na gg 5730149 lub na maila kaziuk666@o2.pl pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.