hudych Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 Witam!! Mam pewien problem dotyczący mojej klamko-manetki. A dokładniej chodzi mi o lewą stronę klamka stała się tam luźna czyli porusza się do góry i na dół. Problem mam taki że nie wiem jak to naprawić i czy w ogóle się to da naprawić. a wygląda to tak (chwilowo nie mam aparatu więc daje link z allegro) http://www.allegro.pl/item995496263_dzwignia_przerz_ham_shimano_alivio_lewa_3rzedy.html
kubek20 Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 Luz się zrobił, o normalne przy tych klamkomanetkach, Jeździj, nic ci się nie stanie
soliner Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 A nie próbował ktoś zniwelować takiego luzu? Tam sie nie da wyjąć tego sworznia, ale jakbym spróbowal np przeciętą podkadke wcisnąc przytkałoby sie to troche
hudych Napisano 5 Maja 2010 Autor Napisano 5 Maja 2010 No właśnie oglądam tą klamkę patrze i nie widzę śrubki do dokręcenia A taki luz troszkę mnie drażni.
kubek20 Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 Spróbuj zrobić tak, jak soliner napisał tylko posmaruj to połączenie bo się okaże że nie możesz ruszyć klamką
hudych Napisano 5 Maja 2010 Autor Napisano 5 Maja 2010 Coś pomyśle Ogólnie to chciałem się dowiedzieć czy da się to zrobić czy nie, i dowiedziałem się że nie, ale można kombinować Dzięki za szybką odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.