tokarool Napisano 2 Maja 2010 Napisano 2 Maja 2010 chciałem się dowiedzieć czy orientuje się ktoś czy jest opłacalne kupno odzieży w aldim? Podsyłam listę produktów: http://www.aldi.ie/ie/html/offers/offers_week18Thursday10.htm
Arkowiec1929 Napisano 10 Maja 2010 Napisano 10 Maja 2010 hmmm szczerze mówiąc nie wiem nawet , co to jest ten Aldi , ale z tego co widzę to jakiś odpowiednik Lidla. Patrząc na te produkty to wyglądają przyzwoicie(cena/jakość). Domyślam się , że jakość nie będzie najwyższa , ale dla kogoś kto nie ma dużo kasy do przeznaczenia na koszulkę czy spodenki rowerowe to akurat. Sam widzę full ludzi jeżdżących w Lidlowych ciuchach i jak widać ludzie nie narzekają.
tokarool Napisano 10 Maja 2010 Autor Napisano 10 Maja 2010 Bylem i zakupiłem nie jestem zadym profesjolanista wiec powinno wystarczyc jak nie to zakupimy modele wysze (firmowo;)) Cena jak widac a do wykonania nie moge sie przyczepić chociaż rozmiarówki dość dziwne tak więc cza przymierzyć zanim sie kupi.
Paviarotti Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 Szkoda, że nigdzie w Krakowie nie mogę uświadczyć (według polskiej strony Aldi) ich sklepu. Całkiem fajne skarpetki, poluję na jakieś od dłuższego czasu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.