kabanos222 Napisano 28 Kwietnia 2010 Napisano 28 Kwietnia 2010 Witam Mam pewien problem z hydraulicznymi hamulcami Tektro Aurgia Comp. W trakcie jazdy tarcza szura o klocek... i z tyłu, i z przodu ; / Czy pomoże ktoś z tym problemem ? ; / Dziękuję
Poczwar Napisano 28 Kwietnia 2010 Napisano 28 Kwietnia 2010 Spróbuj je ustawić(odkręć troszkę zacisk,naciśnij hamulec i przykręć). Jak to nie pomoże to możesz poszukać na forum podobnych tematów.
kabanos222 Napisano 28 Kwietnia 2010 Autor Napisano 28 Kwietnia 2010 Tylko właśnie nie wiem jak... : ( jestem totalnie 'zielony' w kwestii hydraulicznych hamulców ; /
Poczwar Napisano 29 Kwietnia 2010 Napisano 29 Kwietnia 2010 Całkiem niedawno też byłem zielony w tych sprawach ale od piątku będę miał swoje pierwsze hydrauliki i troszkę poczytałem na ich temat(co nie znaczy że wiem wszystko ).
ljar Napisano 29 Kwietnia 2010 Napisano 29 Kwietnia 2010 Tylko właśnie nie wiem jak... : ( jestem totalnie 'zielony' w kwestii hydraulicznych hamulców ; / Jak to mówią: RTFM http://www.tektro.com -> suport -> Download for Owner's Manual
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.