Skocz do zawartości

[2100zł] kross level A6 vs ktm ultra

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zauważ,że Kross jest 800g lżejszy, żeby KTM-a doprowadzić do tej wagi musiałbyś do jego ceny dodać jeszcze kilka stówek. Cena/jakość Kross-a jest więc wg mnie dużo lepsza. Wizualnie jednak KTM jest piękny - prezentuje się jak dla mnie dużo lepiej od Kross-a.

Napisano

Tor23

W KTM największą zaletą jest rama, a w Krossie osprzęt więc z tąd ta różnica wagowa, ale i tak polecam Krossa, jeździłem parę razy na A6 kumpla i jest bardzo fajny, mocne Vki, dobre przerzutki, niezłe rurki Truvativa oraz świetny w tej cenie amor (tylko na rowerze kumpla, który waży 62 kg taki kloc jak ja (blisko 80kg) nie czuje się najlepiej)

Napisano

Zaletą KTM-a jest nazwa KTM a nie jakość ramy, która jest porównywalna z ramą Kross-a, wykonaną z tych samych materiałów. Nie słyszałem narzekań na ramy Level-a A6.

Napisano

Ja nie mówię że ramy Krossa są złe tylko że prawdopodobnie rama KTM jest lepsza, ale to tylko moje przypuszczenia. A rama Krossa do najlepszych nie należy, ale jak na tą cenę jest zupełnie OK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...