energyypl Napisano 23 Kwietnia 2010 Napisano 23 Kwietnia 2010 Witam:) otóż szykuje się do kupna nowego rowerku. stary troszkę mnie już znudził (grand g250 limited edition),(chce ktoś kupić?).moje wymagania: dobry amortyzator musi mieć amorek tylko z przodu w miarę dobry osprzęt (cena/jakość) nie wiem o co chodzi z przerzutkami czytałem coś o kasecie czy coś mógłby mieć firma obojętnie jaka rozmiar ramy myślę że koło 20' w porywach na 22(mam 177cm) na pewno fajny wygląd:D żeby był do kupienia z okolic Gliwic cena do max1000 zł może być mniej oczywiście nowy rower myślałem nad MERIDA k-five, ale podobno nie jest za dobry.... co możecie mi doradzić?
afly Napisano 23 Kwietnia 2010 Napisano 23 Kwietnia 2010 Unibike Fusion 2009 - takiego szukaj, rama 18-19" absolutny max 20".
1415chris Napisano 23 Kwietnia 2010 Napisano 23 Kwietnia 2010 A kolor tez mozemy dobrac Poszukaj wpierw samemu, tematow 'kupie rower' w tym przedziale cenowym bylo juz troche. Zamykam i usuwam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.