severn Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 Wita. Podczas jazdy dziś po lesie przypadkowo złamałem osłonkę korby. Mam taki rower: http://www2.giant-bicycles.com/pl-PL/bikes/mountain/1970/31329/?collections_id=3 I mam do was pytanie. Czy jest możliwość kupienia gdzieś takiej osłonki? Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuje.
CORKY Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 Oczywiście że jest możliwość. Poszukaj na Alledrogo lub przejedź się do pierwszego lepszego sklepu/serwisu rowerowego. Cena nie powinna być odstraszająca. Max kilkanaście zł.
pawelsystem Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 tylko po co ci do szczęścia ta osłona??? ona i tak nie uchroni cię od wkręcenia zwykłych spodni (każdy tam ma swoje poczatki... i wiem bo to przerabiałem dawno bo dawno ale piamiętam że ze 2 pary spodni zniszczyłem mimo tego plastikowego czegoś )
Corratec Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 Rower niema nic wspólnego z osłonką, a korba jaką w nim masz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.