Skocz do zawartości

[Pulsometr] do 300zł

iron73

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam potrzebuje pulsometru do jazdy na trenażerze dla zbicia wagi.Posiadałem pulsometr za 50zł z allegro dziwnej firmy który zaraz się popsuł.Jaki będzie najlepszy do tego celu cena do 300 zł.Może polar fs 2

Napisano

Oczywiście chce się rozwijać,dlatego potrzebuję dobrej rady co do wyboru pulsometru.Napisałem Polar dlatego że na forach ludzie narzekają na Sigmy.

Oczywiście chce się rozwijać,dlatego potrzebuję dobrej rady co do wyboru pulsometru.Napisałem Polar dlatego że na forach ludzie narzekają na Sigmy.

A może sigma onyx pro

Może coś jeszcze polecicie,a dlaczego nie polar .

Napisano

A może sigma onyx pro

Może coś jeszcze polecicie,a dlaczego nie polar .

ONYX pro od FIT nie różni się niczym istotnym. Natomiast FIT od EASY owszem.

Napisano

PW

Czy ma ktoś moż szczegółową instrukcje po polsku do pulsometro sigma onyx fit?

Ja mam wydrukowaną od XTRabike, ale niestety zostawiłem w Krakowie. W sumie, to może napiszę do XTRabike żeby mi właśnie przysłali na maila, bo to była po prostu przetłumaczona instrukcja. Napiszę jeszcze dzisiaj i może rano dostanę ;) A co konkretnie chcesz wiedzieć? Bo może ja będę mógł Ci pomóc ;)

edit: ok, wysłałem

Napisano

Od niedawna używam Sigmę PC 15, bieganie, rower. Jak na razie nie mogę o niej powiedzieć nic złego. Sygnał łapie od razu, wskazania są dobre (nie wykazuje odstępstw w pomiarach na innych urządzeniach), może zawyża ilość spalonych kalorii, ale nie jest to przecież podstawowa cecha pulsometru. Ogólnie mocno polecam ten model, dla amatorskiego użytkowania jest wystarczający. Na + przemawia też cena, ja w necie znalazłem ofertę za 130 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...