zakku Napisano 12 Kwietnia 2010 Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam! Nie znam się kompletnie na rowerach a mam do sprzedania rafkę... z dość dobrego roweru szosowego (rower peugeot,bdb osprzęt) myślę,że i rafka jest trochę warta. Rafka Mavic reflex 28''. stan jest bdb,bezwypadkowa,stan wizualny także dobry,chodzi ładnie i płynnie,rafka wraz z szprychami,bez piasty.nie wiem jaki to model,pisze na niej tylko mavic reflex sup u.b control dt spokes Fotki: zależy mi na szybkiej wycenie bo chcę kupić rafkę do innego roweru z góry dzięki za wszystkie odp!
Corratec Napisano 13 Kwietnia 2010 Napisano 13 Kwietnia 2010 SUP czyli z ceramiczną powłoką, jeśli jest ona starta to już nie będzie odpowiednio hamować.
zakku Napisano 13 Kwietnia 2010 Autor Napisano 13 Kwietnia 2010 jak to można sprawdzić? btw. błąd w pierwszym poście,piasta też w zestawie
Corratec Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 To wygląda tak jak warstwa farby, jeśli jest aluminium to już jej niema
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.