porcupine Napisano 10 Kwietnia 2010 Napisano 10 Kwietnia 2010 Potrzebuję opony na przód, głównie na Mazovie , już miałem brać RR 2.10 ale znalazłem tą 1.85 nowość na 2010 rok, bardzo zachęcająca jest waga ok 400g ale czy jednak nie bedzie za wąska? Zwłaszcza na takich maratonach jak Mazovia gdzie sporo jedzie sie po piachu. Miał w ogóle już ktoś okazje jeździć na nich?
Mod Team Pixon Napisano 10 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 10 Kwietnia 2010 Jeżeli chcesz mieć oponę tylko na mazovię to ta jest bardzo dobra. Nie oszukujmy się, ale po relacjach z tych maratonów sądzić można, że i semislick byłby dobry
porcupine Napisano 10 Kwietnia 2010 Autor Napisano 10 Kwietnia 2010 Da radę przejechać i na semi-slickach ale niech będzie tyle piachu jak np. w Supraślu w tamtym roku to na semi można było dużo stracić bo takie opony raczej kiepsko radzą sobie w takim terenie, obecnie jeżdżę na Crossmarkach i mam wrażenie że na piachu nie sprawują sie za dobrze
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.