ernest Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Witam! Moj ojciec przyjechal wczoraj z austri i przywiózl mi troche rzeczy ze sklepu rowerowego w st.valentin.I w tych rzeczach znalazlem rowniez buty,popatrzylem na podeszwe i odrazu wiedzialem ze do dh mi sie nie przydadzą.Wydaje mi sie ze sa to jakies buty spd albo cos,ale ja sie na tym nieznam.I tutaj do was mam pytanie co to za buty i ile sa warte bo chcialbym je sprzedac bo nie ma po co trzymac.Z góry dzieki! Zdjęcia butow: http://img260.imageshack.us/gal.php?g=dsc02599d.jpg
Ponczyslaw Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Fajne buciki na szose, ja proponuję aukcje allegro na 13dni i może forum, buty wyglądają na nowe bardzo dobrej firmy i dobrze wykonane jak masz wagę to je jeszcze zważ daj zdjęcie na aukcję i tyle.
ernest Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Napisano 3 Kwietnia 2010 Tak,buty są nowe,wogole nie zakladane na noge.A jaką cene proponujecie???
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.