Skocz do zawartości

[rower] Bottecchia czy Author

Rowerek1981

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Kolega polecił mi kupno roweru: bottecchia 801 Cross Lady ten model można również znaleźć na stronie rower.com.pl, ale niestety nie mogę wkleić odnośnika do tej strony ponieważ wyrzuca mi błąd na forum, dlatego podaję link do strony niemieckiej.

Niestety moja wiedza na temat osprzętu jest uboga, wiec proszę znawców aby podpowiedzieli mi czy warto zainwestować w ten rower.

Dodam jeszcze ze jestem w stanie kupić ten rower za 1450 zł. Dużo poświęciłam czasu na znalezienie informacji na temat tej włoskiej firmy, ale niestety mało znalazłam. Zastanawiam się czy wybrać ten rower czy może któryś z modeli Authora np. ten:

Corsa

Lub

Integra

Pozdrawiam

Napisano

Dużo poświęciłam czasu na znalezienie informacji na temat tej włoskiej firmy, ale niestety mało znalazłam.

Bottecchia bicycles

In 1926, Bottecchia began working with frame-maker Teodoro Carnielli to manufacture racing bikes, taking advantage of his Tour de France knowledge.[3] The business expanded under the Carnielli family after Bottecchia's death. In 2006 more than 50,000 Bottechia bikes were sold in Europe.

We continue to strive to manufacture class leading bicycles in the Racing and Transport sphere!

Bottecchia is now represented all over Europe with 300 dealers in Italy as well as dealers in Germany, Belgium, France, Austria, Denmark, Britain and Slovenia. In 2006 Bottecchia appointed Cycling Extremo Internazionale as exclusive distributors for Australia & New Zealand.

za wikipedia.org

Napisano

Tymooteusz, proszę przeczytaj jeszcze raz temat postu oraz jego treść i jeżeli znasz się na osprzęcie rowerowym to proszę doradź mi który rower z tej trójki jest najlepszy pod tym względem.

Proszę o konkretne i fachowe wskazówki.

Z góry dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...