skolsik Napisano 26 Marca 2010 Napisano 26 Marca 2010 Jeśli ktoś ma jakąś wiedzę na temat kosztów odpowietrzenia i zalania hamulca hydraulicznego w szczecińskich serwisach to prosiłbym o podzielenie się Bo nie wiem czy warto kupować płyn i robić to na własną rękę.
skolsik Napisano 27 Marca 2010 Autor Napisano 27 Marca 2010 hamulec to Shimano, a rejon to Szczecin Udało mi się znaleźć informację, że w Coolbike'u kosztuje to 40 zł.
qball Napisano 27 Marca 2010 Napisano 27 Marca 2010 polecam synkros (rog 5tego lipca bohaterow warszawy) albo kadrzyna (rog p.skargi wojska polskiego) a shimanosy to intrukcja jest na forum nawet 2 strzykawki, wezyk, plyn 20-25pln, chyba ze nie czujesz sie na silach to lepiej podjechac - na pewno zrobia to sprawnie i nie jest tak drogo
skolsik Napisano 27 Marca 2010 Autor Napisano 27 Marca 2010 Siły by się znalazły, tylko skoro praktycznie w cenie płynu mam jego wymianę to wolę to rozwiązanie Dzięki za pomoc, będę musiał podjechać do któregoś z tych serwisów
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.