Skocz do zawartości

[skarpety] co sądzicie o produktach marki Expansive

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Przeglądając oferty skarpetek rowerowych z coolmaxu nie sposób niezauważyć marki Expansive (zwłaszcza na allegro).

Produkty wydają się być atrakcyjne cenowo i jednocześnie zawierają sporo Coolmaxu (85 %).

Sama firma kreuje swój wizerunek jako producent korzystający z materiałów hi-tech.

Stronka firmy nie jest zbyt rozbudowana: http://www.expansive.com.pl.

Zastanawiająca jest niska cena produktów (słaba jakość czy próba uzyskania większej sprzedaży?)

Więc:

Czy ktoś miał styczność z takimi skarpetkami ? Nadają się do użytku czy lepiej dać sobie spokój i poszukać czegoś innego ?

Pozdrawiam i dzięki na info!

Napisano

Złożyłem zamówienie na Allegro na skarpety typu: BIKE, RUNNER i TRAVEL.

Mam nadzieję że się nie zawiodę bo sporo zamówiłem - przekonała mnie duża ilość COOLMAXU i pozytywne opinie na forum ntg.

Jak przetestuję to dam znać.

Napisano

Czy ktoś miał styczność z takimi skarpetkami ? Nadają się do użytku czy lepiej dać sobie spokój i poszukać czegoś innego ?

Pozdrawiam i dzięki na info!

Ja miałem, byłem zadowolony do czasu kiedy ściągacze się już tak rozciągnęły, że cały syf wylatujący spod kół zaczął wpadać wprost do skarpetki :) Mowa o tych białych z czerwonym paskiem. Co ciekawe, ostatnio widziałem je w sklepie 4f performance gdzieś za ~9pln. Powiem tak: na jeden sezon będą. Jednak odkryłem na straganie u Wietnamczyka skarpetki z coolmaxem za 3 pln ;) Może nawet nie wiedział co sprzedaje, ale kupiłem, wypróbowałem, po mnie zrobili to inni i teraz jeździmy zadowoleni. Nie wiem co teraz słychać na straganie, czy są dostepne, ale warto na targowisku popytać o skarpetki "z siateczką". Nie przypuszczałem, że coś takiego znajdę, a jakość tych skarpet jest lepsza niż te o których mowa w temacie :) W dodatku są ciut wyższe niż "stopki" i elegancko opinają nogę ;) Nie mówiąc już o ilości różnych wzorów lub ich braku ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...