techmariner Napisano 26 Marca 2010 Napisano 26 Marca 2010 Witam, Przeglądając oferty skarpetek rowerowych z coolmaxu nie sposób niezauważyć marki Expansive (zwłaszcza na allegro). Produkty wydają się być atrakcyjne cenowo i jednocześnie zawierają sporo Coolmaxu (85 %). Sama firma kreuje swój wizerunek jako producent korzystający z materiałów hi-tech. Stronka firmy nie jest zbyt rozbudowana: http://www.expansive.com.pl. Zastanawiająca jest niska cena produktów (słaba jakość czy próba uzyskania większej sprzedaży?) Więc: Czy ktoś miał styczność z takimi skarpetkami ? Nadają się do użytku czy lepiej dać sobie spokój i poszukać czegoś innego ? Pozdrawiam i dzięki na info!
techmariner Napisano 27 Marca 2010 Autor Napisano 27 Marca 2010 Złożyłem zamówienie na Allegro na skarpety typu: BIKE, RUNNER i TRAVEL. Mam nadzieję że się nie zawiodę bo sporo zamówiłem - przekonała mnie duża ilość COOLMAXU i pozytywne opinie na forum ntg. Jak przetestuję to dam znać.
Wampi Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 Czy ktoś miał styczność z takimi skarpetkami ? Nadają się do użytku czy lepiej dać sobie spokój i poszukać czegoś innego ? Pozdrawiam i dzięki na info! Ja miałem, byłem zadowolony do czasu kiedy ściągacze się już tak rozciągnęły, że cały syf wylatujący spod kół zaczął wpadać wprost do skarpetki Mowa o tych białych z czerwonym paskiem. Co ciekawe, ostatnio widziałem je w sklepie 4f performance gdzieś za ~9pln. Powiem tak: na jeden sezon będą. Jednak odkryłem na straganie u Wietnamczyka skarpetki z coolmaxem za 3 pln Może nawet nie wiedział co sprzedaje, ale kupiłem, wypróbowałem, po mnie zrobili to inni i teraz jeździmy zadowoleni. Nie wiem co teraz słychać na straganie, czy są dostepne, ale warto na targowisku popytać o skarpetki "z siateczką". Nie przypuszczałem, że coś takiego znajdę, a jakość tych skarpet jest lepsza niż te o których mowa w temacie W dodatku są ciut wyższe niż "stopki" i elegancko opinają nogę Nie mówiąc już o ilości różnych wzorów lub ich braku
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.