ernest Napisano 14 Marca 2010 Napisano 14 Marca 2010 Witam! Mam DJ2 z długoscia rury sterowej 21cm i mam okazje wiec chcialbym kupic sobie dc cocka tylko niewiem jakiej dł. on ma glowke i niewiem czy rura dj nie bedzie za krotka.Wiec bardzo prosze wszystkich posiadaczy cockow i nie tylko o podanie mi dł. głowki ramy.Z góry dzięki.
blair7 Napisano 14 Marca 2010 Napisano 14 Marca 2010 hehe tutaj jakbys zapytal o rame do xc to bys uzyskal odpowiedz, al enie ludz sie ze ktos ci pomoze w sprawie dc. Napisz do producenta, przeciez to polska firma i sprecyzuj jaki rozmiar ramy chcesz, bo przewazne nie maja takich samych glowek. Apropo nazy ramy to chyba chpdzi ci o orame "cocker", no chyba ze kupujesz stara wysmigana rame (bo dawniej tak sie ona nazywala), a jesli sie troche wysilisz to info jakie potrzebujesz znajdziesz na stronie producenta i to bez pisanaia do nich i zakladanie postow
Miecho87 Napisano 14 Marca 2010 Napisano 14 Marca 2010 Powinni w szkołach wprowadzić przedmiot "Umiejętność pytania Google'a"...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.