Skocz do zawartości

[Spodnie]Accent El Nino

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam zakupilem 2 tyg temu spodnie accent el nino z wkladka.Jak 1 raz wsiadlem i pojechalem bylo bardzo dobrze miekko sie jechało.Ale juz wracajac jechalo sie jakby twardo i niezbyt komfortowo.Dupe miałem obolala niesamowicie(tylne kości):unsure:.Nie wiem czy to jest problem wkładki spodni czy tez siodełka bądz jego zlego ustawienia.Najlepsze jest to że w zwyklych spodniach dresowych takiego efektu nie było(brak obolałego tylka).Za spodnie zapłaciłem 200zł i jestem troche zaskoczony.(Są to spodnie z wkładką dr.Pad czy cos takiego- model spodni juz chyba 2010).

Czy posiada ktos te spodnie?

Napisano

Trudno wyjaśnić to zjawisko.

Ja używam również długich spodni Accenta Bora z tym że są one bez wkładki.

Nie zauważyłem żadnego dyskonfortu w jeździe,a jeździłem w nich w temperaturze nawet -19 stopni(fakt-miałem wtedy nałożone na nie jeszcze drugie długie też bez wkładki zwykłe spodnie z ,,Lidla" a na wierzch krótkie z wkładką Nakamura).

Być może problemem jest sama wkładka co wydaje mi się mało prawdopodobne i raczej stawiał bym na siodełko.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Skoro Cichy ma Accenty i mówi , że jest ok to raczej to wina siodełka... tak mi się wydaje , ja mam długie spodnie Stanteksa w niższej półce cenowej więc generalnie powinna być niższej jakości wkładka , a problemów żadnych nie odczuwam : ) Może zły kąt pod jakim jest ustawione siodło , albo po prostu niewygodne jest no ;]

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...