Abbradon Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Witam, poszukuję hak do ramy Rock Shocx ( Norwegia ) model Shock Machine disc. Z racji tego, że ww. producent nie posiada w naszym kraju dealera bardziej prawdopodobne jest dostanie zamiennika z innej firmy. Interesujący mnie hak znajduje się na zdjęciu poniżej: Jeżeli macie jakieś pomysły co do zamiennika to czekam na info, z góry dzięki. Znalazłem coś takiego z authora jednak jest różnica w otworach na śruby i trochę w samym haku, więc może być problem... KLIKNIJ TUTAJ PS. Jeżeli jest ktoś, kto znajduje się w Norwegii i mógłby mi pomóc w kupnie, byłbym bardzo wdzięczny. Małe sprostowanie, nazwa firmy to Hard Rocx - model Shock Machine disc 09 BTW. czemu nie ma opcji popraw post/temat ?
Voiti Napisano 5 Kwietnia 2010 Napisano 5 Kwietnia 2010 chyba mogl bym ci pomoc, mieszkam w Norge wiec jak tylko znajde wolna chwile to troche poszukam :icon_wink: . Daj mi tylko jakis namiar na siebie i przeslij zdjecie tego haka. fan2@op.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.