Skocz do zawartości

[rama] Tajemniczy producent

marpol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam prośbę, a zarazem pytanie, czy ktoś z Was zetknął się z firmą Granville, ponieważ mam możliwość złożenia na tej ramie szosówki w granicach 2.500 tysiąca na Tiagrze, a może nawet na 105, tak zadeklarował mi sprzedawca. I zastanawiam się, czy warto zainwestować w taki rower, bo z poprzednich Waszych sugestii odrzuciłem już zakup nowego roweru w okolicach 2.500 tysięcy na Sorze. Tylko nurtuje mnie owa firma, o której w internecie nie jestem w stanie znaleźć żadnych informacji. A może firma zaprzestała już produkcji rowerów.

Napisano

Mogę sobie pozwolić na słabe szukanie, bo wiem, że tutaj zawsze spotkam się z mądrzejszymi od siebie:)

bardzo dziękuję za stronę, tylko hmm, czy ktoś bliżej się zapoznał z tym producentem?

Napisano

widze że ramy mają potrójnie cieniowane, materiał tez dobry 7005-T6, po cenach ich rowerów można wywnioskować że sh*tów nie robią, ja bym sie nie bał, a jaki model dokładnie tej ramy ci zaproponowali?

Napisano

No właśnie polecił tylko producenta, ale za ustalone 2500 zł to na pewno to najniższa półka, ale skoro na Tiagrze, to i tak lepsza alternatywa od Gianta Defy 4 za 2300 zł, nad którym się zastanawiałem ( w którym, nota bene, rama też jest potrójnie cieniowana)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...