Skocz do zawartości

[ceny] Czy ceny rowerów wzrosną?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem zmuszony kupić rower dopiero w 2 połowie kwietnia. Czy rowery będą wtedy droższe ?

W kwietniu już nie spotkam się z żadnym modelem z 2009 roku ?

Napisano

Na pewno bedzie mniejszy wybor w kwietniu.

Co do wzrostu cen, euro tanieje i zapowiada sie byc moze ~3.75 w okolicach marca.

Z drugiej strony, dystrybutorzy juz zakupili czesc kolekcji po kursach >4.2 wiec raczej trzeba sie spodziewac podwyzek na czesci zamawiane w skali roku.

Ceny rzeczy sprowadzanych na bierzaco beda malec przy takim i mniejszym kursie.

Napisano

Na 100% nie kupisz za cenę która była by w połowie grudnia , co do modeli z 2009 będzie ich mało i będziesz miał problem z dobraniem odpowiedniej wielkości ramy .

Napisano

Moze warto pomyslec o kredycie? Przy okolo 4-5k kredytu, koszt kredytu moze zamknac sie w granicy 200-450zl na 2-4 miesiace co i tak moze byc bardziej oplacalne niz kupic w trakcie sezonu.

Napisano

Heh, no ale co zrobić. Mus to mus. A kasa dopiero w kwietniu będzie. Najwyżej troszkę dołożę, tylko najbardziej zależało mi na rowerach z 2009.

Napisano

A może pójdź do rowerowego i zamów sobie u nich jakiś model , najwyżej powiesz że dopłacisz 150-200zł , dla mnie coś takiego zaproponowali w listopadzie , bo kasę miałem dopiero w październiku .

Napisano

Dokładnie zawsze można zapytać, najwyżej będzie odmowa.

Ceny w kwietniu będą dokładnie takie same jak teraz, mówię o kolekcjach 2010, naprawdę rzadko kiedy jest cena wyższa.

Im później tym gorzej będzie ci kupić model 2009r

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...