Skocz do zawartości

[blokada simlock] Nokia 2330c

Desperados

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, mam taki problem, chciałbym jak najszybciej ściągnąc simlocka z tej nokii. Chciałem użyć jakiegoś programu ale niestety w opisie nie ma takiego modelu na liście wymienionych i po sciagnieciu programu nawet nie chciał się uruchomić. Ma ktoś jakiś pomysł?

Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ogolnie w tych programach wszystkich mam wrażenie że są wszystkie modele nokii a akurat tego nie ma jest chyba 2230 tylko a tego nie ma, no trudno a Ty Marszall próbowałeś programem? np Nokia Calculator?

Napisano

No to masz dobrze z mojej strony jednak nic bym nie stracił bo mam ten telefonik na stanie i nie jest w ogóle używany a potrzebowałbym drugiego telefonu i niestety też zaden program nie obsługuje tej nokii

• 1 rok później...
Napisano

jeśli o mnie chodzi o oprogramowanie, aby odblokować telefon i powiedzą "nie". Mówię to z własnego doświadczenia. Próbowałem odblokowanie telefonu za pomocą oprogramowania, ale skończyło się na utratę danych. wszystkie moje ważne dane zostały utracone. Potem przyszedł poprzez nową metodę odblokowania. natknąłem kody do odblokowania telefonu. jej bardzo tani i bezpieczny sposób odblokować telefon. Mówię to, bo nawet jeśli kody źle nie będzie uszkodzenie danych. mam kody z tej witryny http://www.theunlockspot.com/nokia-2330-classic/rs10wp9/ odblokować mój telefon. spróbować tej stronie, jeśli znajdą się przydatne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...