Desperados Napisano 26 Stycznia 2010 Napisano 26 Stycznia 2010 Witam, mam taki problem, chciałbym jak najszybciej ściągnąc simlocka z tej nokii. Chciałem użyć jakiegoś programu ale niestety w opisie nie ma takiego modelu na liście wymienionych i po sciagnieciu programu nawet nie chciał się uruchomić. Ma ktoś jakiś pomysł? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi
Marszall Napisano 11 Lutego 2010 Napisano 11 Lutego 2010 mam to samo ;/ tylko ze nokia 5220, nigdzie niemogli mi sciągnąc bo albo niemieli kabla albo cos ;/
Desperados Napisano 11 Lutego 2010 Autor Napisano 11 Lutego 2010 Ogolnie w tych programach wszystkich mam wrażenie że są wszystkie modele nokii a akurat tego nie ma jest chyba 2230 tylko a tego nie ma, no trudno a Ty Marszall próbowałeś programem? np Nokia Calculator?
Marszall Napisano 11 Lutego 2010 Napisano 11 Lutego 2010 programy te z internetu nie obsługują tej nokii Ale kij, dobrze ze mi nie sciagneli bo kasa zamiast w telefon nowy poszła w rower
Desperados Napisano 11 Lutego 2010 Autor Napisano 11 Lutego 2010 No to masz dobrze z mojej strony jednak nic bym nie stracił bo mam ten telefonik na stanie i nie jest w ogóle używany a potrzebowałbym drugiego telefonu i niestety też zaden program nie obsługuje tej nokii
Marszall Napisano 11 Lutego 2010 Napisano 11 Lutego 2010 hmm.. nieznam sie na tym ale moze by np. oprogramowanie z innej nokii pomoglo ? ;p
sahaya Napisano 17 Maja 2011 Napisano 17 Maja 2011 jeśli o mnie chodzi o oprogramowanie, aby odblokować telefon i powiedzą "nie". Mówię to z własnego doświadczenia. Próbowałem odblokowanie telefonu za pomocą oprogramowania, ale skończyło się na utratę danych. wszystkie moje ważne dane zostały utracone. Potem przyszedł poprzez nową metodę odblokowania. natknąłem kody do odblokowania telefonu. jej bardzo tani i bezpieczny sposób odblokować telefon. Mówię to, bo nawet jeśli kody źle nie będzie uszkodzenie danych. mam kody z tej witryny http://www.theunlockspot.com/nokia-2330-classic/rs10wp9/ odblokować mój telefon. spróbować tej stronie, jeśli znajdą się przydatne.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.