Skocz do zawartości

[wspólna jazda] Biała Podlaska

3aran

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Zastanawiam się czy jest na forum ktoś z Białej Podlaskiej lub okolic, kto jeździ na rowerku. Ja odkąd zacząłem jeździć, praktycznie cały czas jeżdżę samotnie... Było paru kumpli, ale każdy po pewnym czasie rezygnował. Jeśli jest ktoś z mojego rejonu to niech się odezwie. Szukam ludzi do krótkich wypadów poza miasto, jak i na dłuższe wyprawy...

Pozdrawiam

Hubert. :unsure:

Napisano

Ja też MTB. Wiesz... do października to jeszcze trochę czasu zostało... :) No ale ja jestem chętny. :)

Mam nadzieję, że odezwie się też ktoś, kto mieszka w moim rejonie... :P

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Ja ja ja chętnie też ! :icon_wink:

Śmigam na hexagonie wszędzie gdzie praktycznie można, na bikestatsie w okolicach białej poszukaj ludzi :sorcerer: Ode mnie jeszcze można by ewentualnie dodać dwie osoby jeżdżące dość aktywnie.

• 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Lekki off, gdzie dokladnie jezdzicie w okolicach Bialej ? Tzn. chodzi mi o bardziej gorzysty teren :P Szukam nowych miejscowek a ciezko w naszym regionie o cos innego niz plaszczyzne :x

• 4 miesiące temu...
Napisano

czesc:)

gorki to Serpelice, spokojnym tempem 1,5h drogi, nie ma tam problemu z noclegiem:)

może ustalmy jakiś termin żeby pojeździć wspólnie na śniegu?

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Jak by co to też się piszę, chociaż z BKRem ( do którego link podałem wyżej ) będzie sporo wycieczek do pojechania, niedługo : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...