3aran Napisano 20 Stycznia 2010 Napisano 20 Stycznia 2010 Witam. Zastanawiam się czy jest na forum ktoś z Białej Podlaskiej lub okolic, kto jeździ na rowerku. Ja odkąd zacząłem jeździć, praktycznie cały czas jeżdżę samotnie... Było paru kumpli, ale każdy po pewnym czasie rezygnował. Jeśli jest ktoś z mojego rejonu to niech się odezwie. Szukam ludzi do krótkich wypadów poza miasto, jak i na dłuższe wyprawy... Pozdrawiam Hubert.
netta1987 Napisano 20 Stycznia 2010 Napisano 20 Stycznia 2010 od października będę u was na awf i wtedy piszę się na jazdy nawet codzienne ja jeżdżę w MTB a ty
3aran Napisano 21 Stycznia 2010 Autor Napisano 21 Stycznia 2010 Ja też MTB. Wiesz... do października to jeszcze trochę czasu zostało... No ale ja jestem chętny. Mam nadzieję, że odezwie się też ktoś, kto mieszka w moim rejonie...
hps Napisano 27 Lutego 2010 Napisano 27 Lutego 2010 Ja ja ja chętnie też ! Śmigam na hexagonie wszędzie gdzie praktycznie można, na bikestatsie w okolicach białej poszukaj ludzi Ode mnie jeszcze można by ewentualnie dodać dwie osoby jeżdżące dość aktywnie.
freediver Napisano 2 Marca 2010 Napisano 2 Marca 2010 Jak będzie ktoś od was wybierał wybierał się na południe np. okolice Poleskiego Parku Narodowego. To proszę o kontakt pozdro
hps Napisano 7 Września 2010 Napisano 7 Września 2010 http://www.rppp.pl/viewpage.php?page_id=6 Bialski Klub Rowerowy ( dopiero się tworzy, a stronę zjadły boty niedawno, dlatego jest taka chwilowo pusta )
802220540 Napisano 19 Września 2010 Napisano 19 Września 2010 Lekki off, gdzie dokladnie jezdzicie w okolicach Bialej ? Tzn. chodzi mi o bardziej gorzysty teren Szukam nowych miejscowek a ciezko w naszym regionie o cos innego niz plaszczyzne :x
matkell Napisano 22 Stycznia 2011 Napisano 22 Stycznia 2011 czesc:) gorki to Serpelice, spokojnym tempem 1,5h drogi, nie ma tam problemu z noclegiem:) może ustalmy jakiś termin żeby pojeździć wspólnie na śniegu?
hps Napisano 7 Marca 2011 Napisano 7 Marca 2011 Jak by co to też się piszę, chociaż z BKRem ( do którego link podałem wyżej ) będzie sporo wycieczek do pojechania, niedługo : )
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.