kaciel6 Napisano 25 Października 2009 Napisano 25 Października 2009 Zakupiłem rowerek na giełdzie. Założone miał piasty Sachs New Success. Co o nich sądzicie? Czy ktoś miał z nimi stycznosć ?
alexhalk Napisano 25 Października 2009 Napisano 25 Października 2009 hmmm nie miałem styczności akurat z tymi piastami. Czytałem trochę o nich na angielskich stronach i opinie nie są Najgorsze. Jeśli to nie jest żadna podróbka myślę że trochę na nich uciągniesz. a z ciekawości ile dałeś za rower bo ja też teraz trochę poluje na jakis rower
kaciel6 Napisano 25 Października 2009 Autor Napisano 25 Października 2009 Rama z piastami tej firmy, przerzytnikami, chamulcami hydraulicznymi(komplet Sachs), amortyzatorem (o którego też chcę zapytać), kierownicą i 1 manetką Sachs 500 zł/ stargowałem na 400
alexhalk Napisano 25 Października 2009 Napisano 25 Października 2009 Podaj nazwe Amortyzatora to poszukam opini.
Biera Napisano 25 Października 2009 Napisano 25 Października 2009 temat poprawiony, proszę o zapoznanie sie z regulaminem http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Mod Team durnykot Napisano 25 Października 2009 Mod Team Napisano 25 Października 2009 Jak mnie pamięć nie myli piasty Sach New Success to poprzednik piast Srama klasy 5 i 7- czyli skuteczna prostota trwałość w jednym. Mam piasty Srama klasy 9 i po kilku latach użytkowania dziają bez zastrzeżeń. Piasty Sachsa są chyba na łożyskach kulkowych, więc przyda się zajrzeć, wyczyścić i posmarować.
kaciel6 Napisano 25 Października 2009 Autor Napisano 25 Października 2009 Chyba nie musze ich smarować, bo nigdy nie były uzywane. Są zupełnie nowe, tak samo amortyzator, przerzutniki, hamulce. Rower został sprowadzony ze Szwajcari, gdzie ktoś nie ukończył składania go.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.